<![CDATA[KARKAR foto & designstudio - Blog]]>Thu, 15 Apr 2021 23:03:14 +0200Weebly<![CDATA[The road to Virginia beach]]>Sat, 18 May 2019 22:00:00 GMThttp://karkar.nl/blog/the-road-to-virginia-beachHet heeft even geduurd maar hier is mn blog dan eindelijk. Ik schrijf dit terwijl we onderweg zijn naar Virginia Beach voor 3 dagen 'zon zee warmte'. 🏖️☀️🌴
De reden dat dit geen dagelijkse blog is geworden is puur vanwege het feit dat de dagen voorbij vliegen en het al 's avonds is als ik even een momentje voor mezelf heb. Oké tijdens het rijden kan ik natuurlijk ook mn macbook erbij pakken, maar daar staat dan niet mijn hoofd naar. Plus de batterij van mijn macbook gaat niet langer dan 1u mee dus dat zet ook geen zoden aan de dijk.

We zijn nu 17 dagen onderweg en het voelt eigenlijk veel korter dan dat.. Het idee dat we nog ruim 2 weken te gaan hebben besef ik me ook niet bepaald. De eerste dag stond in het teken van reizen en bij het hotel aankomen, de tweede dag konden we dan onze camper (of RV) ophalen. Gelijk gingen we op weg naar Miami Beach RV Resort waar het al lekker warm was. Vanaf die camping gingen we door naar Key West (want tja we moesten toch het zuidelijkste puntje van Amerika gezien hebben). Vanaf Key West besloten we naar een free campside spot te gaan, al bleek deze gesloten te zijn waardoor we naast de toegangspoorten moesten overnachten in de Everglades. Daarna zijn we richting Nasa Kennedy space center (I AM IN SPAAACE) gegaan om zo onze route naar boven te vervolgen. Hoe noordelijker we gingen hoe kouder en natter het werd.. 
😱
In het weekend van moederdag waren we bij familie in North Carolina - Pilot Mountain. Op zaterdagochtend kwamen we daar aan, reden we naar een oude water molen toe en zijn we ergens gaan eten bij een steakrestaurant. De volgende morgen hebben we met z'n allen F1 gekeken en zijn we daarna naar Pilot Mountain gereden om een paar foto's te maken. Aangezien we al vanaf vrijdag letterlijk in koud en natweer hadden gezeten waren we wel toe aan warmte en zon dus besloten we maandag richting Myrtle Beach te gaan voor een 2daags verblijf op Pirateland (arrr). Na Myrtle Beach stond New Bern op de planning, met o.a. een bustour door de 'stad'. Nu staat dus Virginia Beach op de planning waar ik natuurlijk hoop dat ik wat leuke foto's kan maken. 
aangezien
Binnenkort komen de foto's 😎👀]]>
<![CDATA['Grote' update]]>Sat, 17 Nov 2018 21:50:39 GMThttp://karkar.nl/blog/grote-updateAangezien het alweer een jaar geleden was dat ik mijn site had geüpdate besloot ik vandaag alles maar eens drastisch om te gooien. De site heeft een nieuw thema gekregen, waardoor het direct een stuk overzichtelijker is en het ook beter aanvoelt. 

Wat is er het afgelopen jaar allemaal gebeurd? In februari kreeg ik het goede nieuws dat ik een woning toegewezen had gekregen. 'LEUK!' zou je in eerste instantie denken, maar dit alles viel samen met de reis naar Amerika die in maart gepland was. In maart ben ik samen met mijn zus Route66 wezen ontdekken van Chicago naar San Francisco met een camper van circa 10m lang(!). Nadat ik terug was uit Amerika heb ik erg hard in mijn nieuwe woning moeten klussen om het naar mijn smaak te krijgen en sinds juni woon ik er. 

Op Facebook en Instagram heb ik een paar verschillende foto's gepost over de 'Route 66'-trip, zeker eens de moeite waard om te bekijken. :) 

KARKAR heeft dit jaar niet stilgelegen, ondertussen heb ik een paar opdrachtjes lopen, van ontwerpopdrachten (zoals visitekaartjes ontwerpen) en het bijhouden van social media en het posten van blog berichten. Voor januari 2019 staat er het een ander op de planning, maar dat houd ik nu nog voor me. :-) ]]>
<![CDATA[Het land van de 'leprechaun']]>Wed, 25 Oct 2017 09:23:19 GMThttp://karkar.nl/blog/het-land-van-de-leprechaunHet is alweer 2 weken geleden dat we rondliepen in het mooie Ierland en wat vliegt de tijd toch weer snel voorbij. Voor de een wordt Ierland als eentonig land ervaren, voor de ander is ditzelfde land mooi en uitdagend.

Tijdens m'n trip heb ik circa 1600 foto's mogen maken en hieronder zien jullie een klein overzicht van de foto's die ik heb uitgekozen. Enjoy. 

]]>
<![CDATA[Mijn eerste vos in de AWD!]]>Tue, 19 Sep 2017 22:00:00 GMThttp://karkar.nl/blog/mijn-eerste-vosFoto
M'n eerste blogbericht en dat gaat ook direct over mijn eerste vos die ik heb mogen fotograferen.

Gisteren was het dan eindelijk zover, een vos dook op vanuit de struikjes in de Amsterdamse Waterleiding Duinen (AWD) en bleef naar mij kijken. Een wandelaar had wees mij erop dat er ergens in de struikjes een vosje rond huppelde en verstoppertje aan het spelen was (ja huppelen want rennen of wandelen doen ze niet in mijn ogen). 
Gelukkig had ik mijn camera bij me en kon ik dit schattige tafereel vastleggen.

Ook al is het tegen de regels, veel mensen blijven de vossen voeren waardoor ze sneller te voorschijn komen. Voor het fotograferen is het wel 'makkelijk' dat de vossen dan naar je toe komen, maar laten we niet vergeten dat het wilde dieren zijn die zelf voor hun eten moeten zorgen. Daarom ben ik er ook op tegen dat dit gebeurt. De vos die ik gisteren heb gezien was in zekere mate schuw, alleen weet ik niet hoe hij had gereageerd als er mensen bij waren met eten. 

Ik hoop dat ik nog meer vossen ga tegenkomen, zodat ik wat betere foto's heb. :-) Hieronder nog een paar foto's die ik gisteren heb gemaakt. ]]>