<![CDATA[KARKAR foto & designstudio - Blog]]>Mon, 14 Jan 2019 10:35:34 +0100Weebly<![CDATA['Grote' update]]>Sat, 17 Nov 2018 21:50:39 GMThttp://karkar.nl/blog/grote-updateAangezien het alweer een jaar geleden was dat ik mijn site had geüpdate besloot ik vandaag alles maar eens drastisch om te gooien. De site heeft een nieuw thema gekregen, waardoor het direct een stuk overzichtelijker is en het ook beter aanvoelt. 

Wat is er het afgelopen jaar allemaal gebeurd? In februari kreeg ik het goede nieuws dat ik een woning toegewezen had gekregen. 'LEUK!' zou je in eerste instantie denken, maar dit alles viel samen met de reis naar Amerika die in maart gepland was. In maart ben ik samen met mijn zus Route66 wezen ontdekken van Chicago naar San Francisco met een camper van circa 10m lang(!). Nadat ik terug was uit Amerika heb ik erg hard in mijn nieuwe woning moeten klussen om het naar mijn smaak te krijgen en sinds juni woon ik er. 

Op Facebook en Instagram heb ik een paar verschillende foto's gepost over de 'Route 66'-trip, zeker eens de moeite waard om te bekijken. :) 

KARKAR heeft dit jaar niet stilgelegen, ondertussen heb ik een paar opdrachtjes lopen, van ontwerpopdrachten (zoals visitekaartjes ontwerpen) en het bijhouden van social media en het posten van blog berichten. Voor januari 2019 staat er het een ander op de planning, maar dat houd ik nu nog voor me. :-) ]]>
<![CDATA[Het land van de 'leprechaun']]>Wed, 25 Oct 2017 09:23:19 GMThttp://karkar.nl/blog/het-land-van-de-leprechaunHet is alweer 2 weken geleden dat we rondliepen in het mooie Ierland en wat vliegt de tijd toch weer snel voorbij. Voor de een wordt Ierland als eentonig land ervaren, voor de ander is ditzelfde land mooi en uitdagend.

Tijdens m'n trip heb ik circa 1600 foto's mogen maken en hieronder zien jullie een klein overzicht van de foto's die ik heb uitgekozen. Enjoy. 

]]>
<![CDATA[Mijn eerste vos in de AWD!]]>Tue, 19 Sep 2017 22:00:00 GMThttp://karkar.nl/blog/mijn-eerste-vosFoto
M'n eerste blogbericht en dat gaat ook direct over mijn eerste vos die ik heb mogen fotograferen.

Gisteren was het dan eindelijk zover, een vos dook op vanuit de struikjes in de Amsterdamse Waterleiding Duinen (AWD) en bleef naar mij kijken. Een wandelaar had wees mij erop dat er ergens in de struikjes een vosje rond huppelde en verstoppertje aan het spelen was (ja huppelen want rennen of wandelen doen ze niet in mijn ogen). 
Gelukkig had ik mijn camera bij me en kon ik dit schattige tafereel vastleggen.

Ook al is het tegen de regels, veel mensen blijven de vossen voeren waardoor ze sneller te voorschijn komen. Voor het fotograferen is het wel 'makkelijk' dat de vossen dan naar je toe komen, maar laten we niet vergeten dat het wilde dieren zijn die zelf voor hun eten moeten zorgen. Daarom ben ik er ook op tegen dat dit gebeurt. De vos die ik gisteren heb gezien was in zekere mate schuw, alleen weet ik niet hoe hij had gereageerd als er mensen bij waren met eten. 

Ik hoop dat ik nog meer vossen ga tegenkomen, zodat ik wat betere foto's heb. :-) Hieronder nog een paar foto's die ik gisteren heb gemaakt. ]]>